Vastaanotollani tarjoan psykoterapiaa, työnohjausta ja psykologista konsultaatiota. Olen Kela-pätevä. Koulutukseltani olen psykologi ja psykoanalyyttinen psykoterapeutti. Minulla on myös kokemusta psykologina työterveyshuollosta ja työelämän kysymyksistä.

Psykoterapia on mielen tutkimuksen ja hoidon tehokas muoto. Psykoterapia on prosessi jossa terapeutin avulla opit tuntemaan itsesi sekä ne puolet jotka aiheuttavat vaikeutta elämässäsi. Se on vuorovaikutuksellinen tutkimusmatka mielen maailmaan jossa tutkitaan sekä ajattelua, tunteita, merkityksiä että tiedostamatonta. Psykoterapia on tehokkaaksi todettu hoitomuoto useimpiin mielenterveyden vaikeuksiin.

Psykoanalyyttinen suuntaus tutkii miten ongelmat ja vuorovaikutus näkyvät nykyhetkessä. Mikä nykyhetkessä aiheuttaa vaikeutta ja pulmia. Se tarkoittaa sekä nykyisten että menneiden ihmissuhteiden ja kokemusten tutkimista. Vuorovaikutuksellisesti psykoterapeutti auttaa sinua tutkimaan myös ne puolet itsestäsi josta olet vähemmän tietoinen ja ratkaisemaan niitä ongelmia joiden kanssa sinulla on ollut vaikeutta tulla toimeen.

Sinulla voi olla vaikea elämäntilanne, hetkellistä kuormitusta tai pidempää vaikeutta. Psykoterapia alkaa muutamalla tapaamiskerralla jossa potilas ja psykoterapeutti yhdessä arvioivat tilannetta ja jos psykoterapia voisi olla oikea hoitomuoto. Joskus vaikean tilanteen ratkaisemiseksi riittää muutama käynti, joskus tarvitaan pitkää psykoterapiaa. Varaa aika, niin pohditaan yhdessä mikä sinulle olisi paras paras ratkaisu.